Cautare

48613 de rezultate pentru "cat de puternic a fost cutremurul de ieri noapte" (7.57 secunde)
Cu cat copilul creste mai mare cu atat creste probabilitatea de a se infesta cu paraziti intestinali-viermisori (helminti). Statistica ne spune ca la varsta de 1-3 ani, 80% dintre copiii ajung sa fie infestati de helminti.
Sute de afise, bannere, mash-uri si panouri cu figurile candidatilor la alegerile locale din 1 iunie au împânzit Craiova în prima zi a campaniei electorale.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Am reusit sa exportam peste Prut prostia, miopia si dezinteresul caracteristic de la Bucuresti! / mariustuca.ro Fostul premier Victor Ponta comenteaza pe pagina sa de Facebook situatia politica din Republica Moldova considerand ca perspectiva preluarii puterii de catre formatiunile politice pro-ruse este deja un eveniment aproape inevitabil.
Intr-o zi, o cana, doua de ceai este foarte bine venita cu conditia sa le alternam, deci sa nu bem in fiecare zi acelasi tip de ceai.
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ma, eu nu cred ca e de bine. ... - Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. ... Merge sistemul de supraveghere Schengen! ... - Capitalism de cumetrie, anticoruptie de cumetrie, interes national de cumetrie:
In plina criza financiara, numarul magazinelor din Craiova care comercializeaza articole second hand a crescut simtitor. Desi acestea satisfac nevoile unei populatii saracite peste noapte, sunt mici sansele ca ele sa reziste timp indelungat.
"Poate va vine greu sa va imaginati macar o zi din viata unei femei angrenata intr-o firma de securitate, plina de barbati.
FARCAS) Simona Misea (S.M.), o tanara psiholoaga din Bucuresti, mi-a adus in atentie un caz petrecut in acea zona misterioasa din Muntii Buzaului numita Tara Luanei. Interesata de latura transpersonala a psihologiei, in cadrul unui curs universitar, S.M.
De ce sunt tinute secrete observatiile OZN (Autor: ... Oamenii de stiinta au o aversiune fata de acest subiect. Ei simt, subconstient, ca o intelegere corecta a fenomenului OZN ar putea distruge o buna parte din sistemul nostru de credinte asupra realitatii.
Timp de circa trei luni de zile, atat romanii, cat si strainii au luat cu asalt litoralul romanesc, in ciuda faptului ca tarifele oferite de hotelieri au luat proportii astronomice, iar magazinele au fost bogate in oferte care mai de care mai piperate.
Opiniile lui Mircea Hamza pe diverse teme de actualitate din saptamana 24 octombrie - 1 noiembrie 2017 (Autor: ... A inceput procesul de castrare a proiectului de lege prin care ministrul Tudorel Toader modifica legile Justitiei.
Pentru prima data dupa 2008, Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare decat cea a Poloniei, singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei, potrivit prognozelor Fondului Monetar International.
Virusul gripei aviare a facut ocolul tarii si, dupa cum spune Ministrul Sanatatii, Gheorghe Flutur, chiar daca focarele din acest moment vor fi inchise, din toamna vor aparea iarasi probleme.
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
Circul ieftin jucat zilele acestea de autoritatile centrale pe tema turismului pe litoral nu mai pacaleste pe nimeni si nu mai poate salva nimic dintr-un sezon care se anunta catastrofal.
Congresul PD a decurs cum a hotarit maestrul de ceremonii, Traian Basescu. El a stat dupa cortina si a minuit papusile care stateau la prezidiu. ... Asa a fost si in 2001 la congresul PSD, aplauze, idolatrie, lucrurile aranjate, entuziasmul ca sint la putere.
Congresul PD a decurs cum a hotarit maestrul de ceremonii, Traian Basescu. El a stat dupa cortina si a minuit papusile care stateau la prezidiu. ... Asa a fost si in 2001 la congresul PSD, aplauze, idolatrie, lucrurile aranjate, entuziasmul ca sint la putere.
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Social-democratii s-au certat ieri, in sedinta BPN, cu privire la reprezentarea diferitelor filiale ale partidului. Sustinatorii lui Adrian Nastase i-au reprosat presedintelui PSD Bucuresti ca are un numar prea mare de delegati.
google-analytics.com